Carieră
Sunday September 27, 2020

 

Institutul Naţional de Expertize Criminalistice din subordinea Ministerului Justiţiei anunţă scoaterea la concurs a unui post vacant de personal contractual cu funcție auxiliară de specialitate criminalistică.

 

Detalii gasiti aici.

Institutul Naţional de Expertize Criminalistice din subordinea Ministerului Justiţiei anunţă validarea dosarelor de candidat la concursul pentru ocuparea postului de secretar – dactilograf laborator expertize criminalistice debudant din cadrul Laboratorului Interjudețean de Expertize criminalistice Cluj.

 

Detalii gasiti aici.

Anunt privind rezultatele obținute de candidatele înscrise la proba practică în cadrul concursului pentru ocuparea postului de secretar – dactilograf laborator expertize criminalistice debudant din cadrul Laboratorului Interjudețean de Expertize Criminalistice Cluj.

 

Detalii gasiti aici.

 

Anunt privind rezultatele obținute de candidatele înscrise la interviu în cadrul concursului pentru ocuparea postului de secretar – dactilograf laborator expertize criminalistice debudant din cadrul Laboratorului Interjudețean de Expertize Criminalistice Cluj.

 

Detalii gasiti aici.

 

Anunt privind rezultatul solutionarii contestatiei depuse la interviul desfasurat in data de 18.02.2020 în cadrul concursului pentru ocuparea postului de secretar – dactilograf laborator expertize criminalistice debudant din cadrul Laboratorului Interjudețean de Expertize Criminalistice Cluj.

 

Detalii gasiti aici.

 

Anunt privind rezultatele finale obtinute la concursul pentru ocuparea postului de secretar – dactilograf laborator expertize criminalistice debudant din cadrul Laboratorului Interjudețean de Expertize Criminalistice Cluj.

 

Detalii gasiti aici.


Relații suplimentare se pot obține la sediul I.N.E.C. și la nr. de telefon 0213103291.